Klik op de knop hieronder om direct informatie of een offerte aan te vragen.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Sierbestrating & overig straatwerk

Bestrating is er in allerlei vormen en uitvoeringen. Het kan vooral functioneel zijn, zoals een eenvoudige oprit, maar het kan ook voornamelijk voor decoratieve doeleinden aangelegd worden. In de meeste gevallen echter, zal bestrating zowel een functioneel als decoratief doel dienen. Er zijn veel uiteenlopende soorten stenen, tegels en materialen die daarvoor gebruikt kunnen worden. Wat u ook kiest, wij leggen een perfecte bestrating voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Sierbestrating
Misschien weet u al precies hoe uw tuin er uit moet komen te zien, het materiaal van de bestrating en/of de vorm, of er verhogingen moet komen enzovoorts. Maar wij kunnen ook altijd een ontwerp voor u maken of u adviseren over het ontwerp of de keuze van het soort bestratingsmateriaal.
Bij sierbestrating kunt u bijvoorbeeld denken aan een mooi terras, paden of bijvoorbeeld een verhoging in de tuin door middel van traptreden, stapelblokken of bloembakken. De belijning kan symmetrisch zijn en geometrische vormen bevatten of juist asymmetrisch en fantasierijk zijn.
De keuze uit bestratingsmaterialen is daarbij zeer uitgebreid en elk materiaal heeft een eigen uitstraling. Voorbeelden van verschillende bestratingsmaterialen zijn:

Deze bestratingsmaterialen zijn leverbaar in diverse kleuren en maten. Het is soms ook mogelijk om uw bestrating speciaal te voegen tegen onkruid en mieren, een echte aanrader!

Ander straatwerk
Het overige straatwerk is ook niet onbelangrijk. Denk hierbij aan een oprit, parkeergelegenheid of een tegelplateau als fundament voor bijvoorbeeld een schuur, tuinhuis, blokhut, of veranda. Ook hier leveren wij weer perfect werk af met het door u gekozen bestratingsmateriaal.

Bespreek de mogelijkheden
De mogelijkheden worden vooraf met u besproken en natuurlijk zijn wij altijd bereid om u  eventueel te adviseren bij de keuze van uw straatwerk.

Klik hier voor foto's van sierbestrating & overig straatwerk.